DJI Spark: Kleine mini drone met geavanceerde technieken

DJI heeft deze week een nieuwe drone op de markt gebracht. De nieuwe DJI Spark-drone is een mini drone en is voorzien van een aantal interessante functionaliteiten. 

DJI Spark

Woensdagavond heeft DJI de nieuwe drone aangekondigd. De nieuwe DJI Spark is de goedkoopste drone van het Chinese merk tot nu toe. De nieuwe mini-quadcopter maakt beelden met een full-hd-resolutie en weegt slechts 275 gram. Stabiele beelden zijn mogelijk met de mechanische gimbal.

De Spark weegt ongeveer 275 gram en is behoorlijk klein. De drone wordt uitgerust met een 1/2,3”-sensorcamera met een diafragma van f/2.6. De drone kan bediend worden met gebaren en heeft tevens de mogelijkheid om de drone te bedienen via de app. De drone kan ook automatisch obstakels ontwijken.

Beschikbaarheid

De DJI Spark is vanaf 15 juni te koop voor 599 euro. Een bundel met de drone, een extra accu, afstandsbediening en opvouwbare propellers wordt verkocht voor 799 euro. Momenteel is DJI marktleider op de dronemarkt. Volgens schattingen heeft het bedrijf een marktaandeel van 36 procent in de VS.

Vorig artikelAndroid-oprichter Andy Rubin komt dinsdag met Essential smartphone
Volgend artikelXiaomi Mi Max 2 met 6,4-inch scherm uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in