Mobiel inchecken in het OV deels geannuleerd

Na een week is het project om mobiel te kunnen inchecken via je smartphone al voor een deel stilgelegd. Vooralsnog is het alleen mogelijk voor klanten van Vodafone om zich te kunnen registreren via de app, klanten van KPN en de dochterbedrijven kunnen niet meer registreren. 

Problemen voor mobiel inchecken OV

Er waren veel klanten van KPN, Telfort, Simyo en Yes Telecom welke er niet in slaagden om de OV-chip mobiel app werkend te krijgen op de smartphone, de organisatie heeft hierdoor de apps voor de providers stilgelegd. De app wordt nu alleen beperkt voor Vodafone-klanten.

Het mobiel inchecken in het openbaar vervoer werd vorige week maandag gelanceerd voor Android-toestellen. Helaas kampt het bedrijf met behoorlijk grote opstartbedrijven. Volgens het AD kunnen klanten van KPN, Telfort, Simyo en Yes Telecom de nieuwe betaalapp niet meer downloaden.

De dienst ging vorige week van start. De 2500 gebruikers die zich succesvol hebben geregistreerd kunnen de app blijven gebruiken. Vodafone-abonnees kunnen zich nog wel aanmelden bij OV-chip mobiel.

Vorig artikelIntel presenteert nieuwe Intel Core i9-processor met 18 cores
Volgend artikelOnePlus belooft Android O-update voor OnePlus 3T en 3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in