Apple registreert nieuwe Macs, Magic Keyboard en iPads in Rusland

Al langere tijd gaan er geruchten over een aantal nieuwe producten welke tijdens het WWDC op de markt worden gebracht.

In Rusland heeft Apple vandaag een aantal nieuwe producten vastgelegd, zo heeft de Franse website Consomac ontdekt. Het gaat in totaal om een vijftal nieuwe Macs, vier nieuwe iPads en een vernieuwde variant van de Magic Keyboard.

Nieuwe MacBook’s

De registraties van nieuwe apparaten is ingediend onder een aantal nieuwe nummers. Bij de registratie van de nummers A1289, A1347, A1418, A1419 en A1481 wordt vermeld dat het gaat om personal computers”. Hoogstwaarschijnlijk zijn dit nieuwe MacBook-exemplaren. Al langere tijd gaan er geruchten dat Apple van plan is om een nieuwe MacBook Pro op de markt te brengen en een vernieuwde 12-inch MacBook.

De modellen 1671, A1709, A1670 en A1701 draaien op iOS 10. Naar verwachting gaat het om een aantal nieuwe iPads. Apple is al langere tijd van plan om een nieuwe iPad Pro met een formaat van 10,5-inch op de markt te brengen.

De registratie is verplicht in Rusland. Wanneer een apparaat is voorzien van een encryptie is het verplicht op het product te registreren. Apple heeft aanstaande maandag om 19:00 Nederlandse tijd een Keynote op de planning staan. Naar verwachting worden de nieuwe producten onthuld tijdens de keynote.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here