Apple kondigt nieuwe iMacs aan met verbeterde hardware

Apple heeft zojuist tijdens het WWDC een aantal nieuwe producten uitgebracht. Tijdens het evenement heeft Apple drie nieuwe Macs uitgebracht. De nieuwe Macs moeten de modellen uit 2015 gaan vervangen. 

De nieuwe exemplaren beschikken over nieuwe aansluitingen en verbeterde hardware. Zo is de nieuwe Kaby Lake processor aanwezig en de next-generation GPU.

Apple heeft de nieuwe 4K en 5K iMac voorzien van een Kaby Lake-processor. De iMac zal net zoals de voorgaande modellen verkrijgbaar zijn in een 21,5-inch en 27-inch exemplaar. In totaal komen er drie nieuwe varianten beschikbaar waaronder:

  • iMac 21,5-inch vanaf $1099
  • iMac Retina 4K 27-inch vanaf $1299
  • iMac Retina 5K 27-inch vanaf $1799

iMac Pro

Later dit jaar komt Apple met de iMac Pro. De nieuwe iMac Pro is voorzien van een zwarte behuizing en voorzien van krachtige hardware. De iMac Pro bevat een 8-core Xeon Processor, een 10-Core Xeon Processor of zelfs 18-Core Xeon Processor. Daarmee is de nieuwe iMac Pro een krachtige pc. Naast de krachtige chipset is er een Radeo Vega GPU aanwezig en een werkgeheugen tot maximaal 128GB.

De nieuwe iMac Pro is vanaf december verkrijgbaar voor een bedrag van 4999 dollar. Verdere details over de nieuwe iMac Pro is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelMoto Z Play ontvangt update naar Android 7.1 Nougat
Volgend artikelApple presenteert nieuwe HomePod-speaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in