Grote update voor WhatsApp brengt nieuwe functies

Facebook heeft een grote nieuwe update uitgebracht voor WhatsApp. De nieuwe update brengt een aantal nieuwe mogelijkheden met zich mee. Met de nieuwe update wordt het onder andere mogelijk om foto’s in een album te versturen en direct op berichten te antwoorden met een eenvoudige swipe actie. 

Er worden regelmatig nieuwe updates uitgebracht voor WhatsApp. Vandaag is er een nieuwe update vrijgegeven voor de populaire chat-app. Met de nieuwe versie is het mogelijk om meerdere foto’s tegelijk in een album te versturen.

Het creëren van een album gaat bij de selectie van vier of meer foto’s volledig automatisch. Wanneer meer dan vier foto’s zijn toegevoegd wordt er automatisch een nieuw album van aangemaakt. Ook is er een mogelijkheid toegevoegd om filters toe te passen op de foto’s. Gebruikers kunnen kiezen tussen vijf verschillende filters: Pop, B&W, Cool, Film en Chrome.

Direct antwoorden

De nieuwe update brengt ook een nieuwe swipe actie met zich mee. Het is met de nieuwe actie nu makkelijker om een specifiek bericht te antwoorden. Met een swipe actie naar rechts kan je direct een reactie versturen op het bericht.

De update wordt op het moment van schrijven gefaseerd uitgerold,  hierdoor kan het even duren voordat de nieuwe functionaliteiten zijn te vinden in de app.

Vorig artikelAfbeeldingen OnePlus 5 smartphone opgedoken
Volgend artikelDeze iPhones en iPads krijgen later dit jaar iOS 11

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in