‘Samsung Galaxy Note 8 komt mogelijk deze zomer’

De Samsung Galaxy Note 8 komt mogelijk al deze zomer op de markt. De eerste details van de Note 8 zijn inmiddels opgedoken. 

Eerdere smartphones in de Galaxy Note-reeks werden altijd in augustus gepresenteerd. Na het fiasco rondom de Note 7 is er veel onduidelijkheid over de deadline en de presentatie van de nieuwe opvolger.

Galaxy Note 8 releasedatum

Volgens de goed ingelichte Korea Times wordt de smartphone volgens schema uitgebracht eind augustus. Voor Samsung is de release in augustus erg belangrijk. Apple heeft voor september een release van de nieuwe iPhone 8 op de planning.

Specificaties

De launch van de Galaxy Note 8 wordt mogelijk tegelijk uitgevoerd in combinatie met de introductie van de nieuwe Android 8.0 versie. Als we de laatste geruchten mogen geloven wordt de Note 8 voorzien van een 6,3-inch scherm met een doorlopend design. Het scherm heeft verder de beschikking over een 4K-resolutie van 4428 bij 2160 pixels.

Apple werkt al langere tijd aan een techniek waarbij de vingerafdrukscanner in het scherm wordt verwerkt. Volgens bronnen wordt deze techniek ook door Samsung gebruikt bij de nieuwe Note 8.

Vorig artikelDeze iPhones en iPads krijgen later dit jaar iOS 11
Volgend artikelEerste details Tesla Model Y opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in