OnePlus toont uiterlijk OnePlus 5

OnePlus heeft geheel onverwachts het uiterlijk van de nieuwe OnePlus 5 smartphone vrijgegeven. Vooral de achterkant van de smartphone heeft veel weg van de iPhone 7. 

Op 20 juni wordt de nieuwe OnePlus 5 smartphone tijdens een evenement uitgebracht. Zo heeft de Chinese fabrikant eerder deze week al laten weten. Op 21 juni is er in Nederland een pop-up evenement waarbij je het toestel kan testen.

Design OnePlus 5

OnePlus heeft vandaag via Twitter een foto van de OnePlus 5 geplaatst. Op de afbeelding is bijna de volledige achterkant van de OnePlus 5 te bewonderen. Aan de achterzijde is er een dubbele camera te vinden. Opvallend is hoe dun de smartphone is. Volgens OnePlus oprichter Carl Pei wordt de OnePlus 5 de dunste smartphone van dit moment.

Regelmatig zijn er details gepubliceerd door OnePlus van de nieuwe smartphone. Carl Pei heeft eerder al laten weten dat de smartphone beschikt over een nieuwe Snapdragon 835 chipset. Verder wordt er 8GB aan werkgeheugen en een 5,5-inch scherm verwacht.

Op 20 juni wordt de smartphone officieel uitgebracht door OnePlus tijdens een evenement. Naar verwachting wordt de OnePlus 5 wel duurder in vergelijking met zijn voorgangers.

Vorig artikelNieuwe startup van Andy Rubin krijgt investering van 300 miljoen dollar
Volgend artikelCPU en werkgeheugen in nieuwe Apple iMac kan vervangen worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here