HTC U 11 vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe high-end HTC U 11 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe smartphone heeft de beschikking over een Snapdragon 835-chipset en beschikt over een aantal interessante functionaliteiten. 

De nieuwe HTC U 11 is vanaf vandaag te verkrijgen in Nederlandse winkels. De Taiwanese fabrikant heeft de smartphone halverwege mei op de markt gebracht. HTC heeft een knijpbare behuizing toegepast, door deze techniek is het mogelijk om extra acties uit te voeren via een eenvoudige knijpbeweging.

Het Taiwanese toestel wordt verkocht voor een bedrag van 749 euro en komt beschikbaar in de kleuren blauw, zwart, zilver en wit. Er is zowel een single- als dualsim variant beschikbaar.

Specificaties

Onder de motorkap is er een snelle Snapdragon 835-chipset te vinden met 4GB aan werkgeheugen en 64GB interne opslaggeheugen. Aan de achterzijde van de smartphone is er een kwalitatieve camera te vinden welke volgens HTC een betere kwaliteit biedt in vergelijking met de Google Pixel of de Galaxy S8.

De behuizing van de HTC U 11 is van glas en heeft een aantal sensoren rondom. Deze sensoren meten hoe hard je in het toestel knijpt, hiermee kan je een aantal acties uitvoeren.

Vorig artikelSpecificaties OnePlus 5 opgedoken in GFXBench
Volgend artikelSamsung Galaxy A3(2016) ontvangt Android 7.0 Nougat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here