‘Apple gestart met massaproductie nieuwe iPhones’

Apple zou volgens bronnen inmiddels zijn gestart met de massaproductie van de nieuwe iPhone 7S, iPhone 7S Plus en iPhone 8. Volgens Digitimes krijgen alle nieuwe iPhones een glazen behuizing. 

Ingewijden melden aan Digitimes dat er verschillende toeleveranciers zijn begonnen met de massaproductie van de nieuwe iPhones. De site meldt regelmatig juiste geruchten op basis van betrouwbare bronnen bij Aziatische toeleveranciers.

Opvallend is de bewering dat zowel de iPhone 8, iPhone 7S en iPhone 7S Plus de beschikking krijgt over een glazen behuizing. Eerder werd gedacht dat alleen de iPhone 8 een glazen behuizing zou krijgen, en de iPhone 7S een aluminium behuizing zoals nu ook aanwezig.

Onderdelen

Apple zou de schermen voor de iPhone 8 met de AMOLED-techniek bij Samsung hebben besteld. Samsung is volgens de bron alleen in 2017 al goed voor een productie van 80 miljoen amoled-schermen. Volgens de laatste geruchten wordt de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt. Ondanks de geruchten blijft het de vraag of Apple de vingerafdrukscanner in het scherm zou gaan verwerken. De techniek is behoorlijk lastig om in massaproductie uit te voeren. Samsung heeft vooralsnog geen succes met het toevoegen van een vingerafdrukscanner in het scherm.

Vorig artikelAmazon stopt met onbeperkte dataopslag op Amazon Drive
Volgend artikelPrijs Xbox Scorpio gameconsole opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in