Nokia 3 en 5 zijn vanaf 28 juni leverbaar in Nederland

Vanaf 29 juni zijn de nieuwe Nokia 3 en 5 leverbaar in Nederland. De twee nieuwe smartphones komen vanaf 29 juni beschikbaar in Nederland. Ook staat de Nokia 6 op de planning voor een Nederlandse-release. 

Eind februari heeft HMD Global drie nieuwe Nokia smartphones op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de nieuwe Nokia 3310, Nokia 3, 5 en Nokia 6. Vanaf 28 juni worden de Nokia 3 en 5 verkocht in Nederland. Wanneer de Nokia 6 op de markt komt is vooralsnog onduidelijk.

Het gaat bij alle drie de telefoons om Android-toestellen, de fabrikant wil snel updates en patches vrijgegeven voor de smartphones. De Nokia 5 heeft een 5,2″-720p-scherm terwijl de Nokia 3 beschikt over een 5″-scherm met een 720-resolutie. Onder de motorkap van de Nokia 3 is er een MTK 6737-soc van MediaTek te vinden en 2GB aan RAM.

De Nokia 3 moet straks over de toonbank gaan voor 149 euro. De Nokia 5 welke beschikt over mid-range hardware wordt verkocht voor een adviesprijs van 249 euro. De toestellen met de merknaam Nokia worden uitgegeven door HMD Global.

Vorig artikelHonor 9 onthuld: Krachtige smartphone voor interessante adviesprijs
Volgend artikelAge of Empires keert terug in 4K Definitieve edition

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in