Nokia 6 smartphone vanaf medio juli beschikbaar in Nederland

HMD Global heeft deze week eindelijk meer informatie vrijgegeven over de nieuwe Nokia smartphones. De fabrikant heeft deze week laten weten dat de Nokia 6 vanaf medio juli beschikbaar zal zijn in Nederland voor een bedrag van 249,99 euro. 

Nokia 6

HMD Global heeft momenteel de rechten voor de merknaam van Nokia in handen. Het bedrijf heeft begin dit jaar een aantal smartphones uitgebracht. De Nokia 6 is een interessante smartphone welke de beschikking heeft over een metalen behuizing en een 5,5-inch scherm met een full hd-resolutie van 1.920 bij 1.020 pixels.

De goedkopere Nokia 3 en Nokia 5 zijn vanaf 28 juni te verkrijgen in Nederland. Nokia heeft de 3 op de markt gebracht als een budget smartphone met Android 7.0 en een 5-inch HD-beeldscherm. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 8 megapixel camera te vinden. Onder de motorkap is er een 1.3Ghz quad-core processor. De Nokia 3 heeft een adviesprijs van 149 euro.

Nokia 5

De Nokia 5 is een mid-range smartphone welke de beschikking heeft over een 5,2-inch HD-display. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 13 megapixel camera te vinden. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 430 te vinden. De adviesprijs van de Nokia 5 is 199 euro.

Vorig artikelMicrosoft komt met noodpatch voor Windows XP
Volgend artikelLogitech presenteert nieuwe Circle 2 bewakingscamera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in