Uitnodiging voor OnePlus 5 geeft nieuwe details

Aanstaande dinsdag wordt de nieuwe OnePlus 5 door OnePlus uitgebracht tijdens een evenement. Na enkele maanden aan geruchten en speculaties zijn er al enkele details opgedoken van de nieuwe smartphone. OnePlus heeft vandaag in China een persuitnodiging voor de onthulling verstuurd. 

OnePlus heeft een uitnodiging verstuurd naar verschillende journalisten en bedrijven. De foto’s van de uitnodiging is opvallend. OnePlus heeft van de uitnodiging een volledige perskit gemaakt met een aantal interessante onderdelen.

De uitnodiging bevat een aantal kaartjes met daarop informatie over de smartphone. Wat de uitnodiging zo bijzonder maakt is de toevoeging van een kevlar case, nu is deze case niet bedoeld voor een bestaande OnePlus smartphone maar voor de nieuwe OnePlus 5 smartphone.

Specificaties OnePlus 5

Als we de geruchten mogen geloven bevat de OnePlus 5 interessante hardware. Er wordt verwacht dat de smartphone beschikt over krachtige hardware waaronder een nieuwe Snapdragon-chipset en 8GB aan werkgeheugen. De smartphone gaat hierbij zeker de concurrentie aan met de Galaxy S8.

Naar verwachting wordt de smartphone wel iets duurder in vergelijking met zijn voorgangers.

Vorig artikelMicrosoft onthult nieuw toetsenbord met ingebouwde vingerafdrukscanner
Volgend artikelTwitter past uiterlijk aan met nieuw design

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in