Veel kritiek na offline halen mod-tool GTA Online

Gameuitgever Take-Two Interactive heeft de makers van een betaalde cheattool voor de online versie van GRA Online de software offline laten halen. 

Take-Two Interactive heeft de ontwikkelaars geforceerd om excuses aan te bieden. Ook moeten ze de winst welke is behaald met de tool, doneren aan goede doelen.

Force Hax was een betaald modding-tool voor de online versie van GTA. Via een menu was het mogelijk om geld te ontvangen en spelers te verwijderen uit de game. Bezoekers van de Force Hax website kregen onderstaande melding te zien:

“After discussions with Take-Two Interactive, effective immediately we are ceasing all maintenance, development and distribution of the Force Hax cheat menu services. We will be donating our proceeds to charity and we apologize for any and all problems Force Hax services have caused to the Grand Theft Auto Online community.”

Hoeveel geld er is opgehaald met de tool is nog onduidelijk. Duizenden mensen betaalden de maandelijkse kosten van 15 dollar per maand, hierdoor gaat het neer verwachting om een flink bedrag. De actie is niet zonder gevolgen. Er is veel kritiek op het mod-beleid van Take Two.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here