OnePlus 5 volledig te bewonderen in tv-commercial

Morgen wordt de OnePlus 5 na maanden van speculaties eindelijk uitgebracht. De nieuwe OnePlus 5 bevat over krachtige hardware en beschikt over een aantal verbeteringen. Vandaag verscheen de OnePlus 5 vroegtijdig tijdens een tv-commercial. 

OnePlus is in India al gestart met het vertonen van een commercial op tv. Hierin is het toestel van alle kanten volledig te bewonderen. De afgelopen tijd heeft OnePlus verschillende teasers vrijgegeven van de smartphone. Ook zijn er de afgelopen tijd een aantal tweets verzonden met daarop duidelijke informatie over de nieuwe smartphone.

Specificaties

Er zijn al verschillende specificaties eerder opgedoken. Zo is bekend dat de OnePlus 5 beschikt over een krachtige Snapdragon 835-chipset en mogelijk 8GB aan werkgeheugen.

Een ander belangrijk detail is de aanwezigheid van een dubbele camera aan de achterzijde van de smartphone. Uit de afbeelding is duidelijk op te maken dat de OnePlus 5 over een dubbele camera beschikt. Om welke camera het gaat is vooralsnog onduidelijk.

De OnePlus 5 wordt morgen, 20 juni, gepresenteerd

Vorig artikelOverheid test NL-Alert op maandag 3 juli 2017
Volgend artikelLG G6+ smartphone officieel uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in