OnePlus 5 officieel uitgebracht: Voordelig high-end vlaggenschip

OnePlus heeft zojuist de nieuwe OnePlus 5 officieel uitgebracht. Het toestel is voorzien van een aantal flinke verbetering en heeft de beschikking over een dubbele cameralens aan de achterzijde. 

De OnePlus 5 is de nieuwe high-end smartphone van de Chinese fabrikant. Opnieuw heeft OnePlus een interessante smartphone op de markt gebracht voor een relatief lage prijs. OnePlus gaat met het nieuwe exemplaar de concurrentie aan met de Galaxy S8 en iPhone 7. Het grootste voordeel is de interessante adviesprijs.

Specificaties

OnePlus heeft high-end specificaties toegevoegd aan de OnePlus 5 smartphone. Het toestel heeft een 5.5-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1080p. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 835-chipset te vinden met 6GB of 8GB aan werkgeheugen.

Dubbele camera

OnePlus heeft zich met de OnePlus 5 vooral gericht op de camera van de smartphone. Aan de achterzijde is er een dubbele camera te vinden met een 16MP f/1.7 camera en een 20MP f/2.6 telefoto camera. De sensoren zijn afkomstig van Sony en gaan hiermee zeker de concurrentie aan met de high-end markt.

Beschikbaarheid

De OnePlus 5 is te verkrijgen in verschillende versies. De adviesprijs van de OnePlus 5 bedraagt 499 euro voor het model met 64GB opslag en 6GB werkgeheugen. De duurdere variant van 569 euro bevat 128GB opslagruimte en 8GB aan werkgeheugen.

Vanaf 27 juni is de smartphone te koop via de website van OnePlus. Vooral voor de prijs is de smartphone erg interessant en voorzien van de meest recente technieken.

Vorig artikelLG G6+ smartphone officieel uitgebracht
Volgend artikelBeveiligde e-maildienst ProtonMail komt met gratis VPN-dienst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in