Beveiligde e-maildienst ProtonMail komt met gratis VPN-dienst

ProtonMail is een beveiligde e-maildienst welke inmiddels alweer drie jaar op de markt is te vinden. De dienst maakt het mogelijk om beveiligd te kunnen mailen. De makers van ProtonMail hebben nu een ProtonVPN dienst uitgebracht. Met de VPN is het mogelijk om het volledige internetverkeer met encryptie te versleutelen. 

ProtonVPN

ProtonVPN is al geruime tijd in bèta beschikbaar en is nu voor iedereen beschikbaar gesteld. De dienst is volledig gratis te gebruiken, wel heeft de gratis variant een aantal beperkingen ten opzichten van de betaalde variant.

ProtonVPN is als app voor Windows beschikbaar. Binnenkort komt er ook een OS X versie beschikbaar. Via de app OpenVPN is het mogelijk om de VPN te gebruiken op mobiele devices.

Wat kost het?

ProtonMail is volledig gratis te gebruiken, hierop is wel een beperking dat je maximaal één apparaat met de dienst kan verbinding. Ook wordt de snelheid beperkt van het internet. Het betaalde abonnement is 4 of 8 dollar per maand. Met een abonnement van 4 dollar krijg je een hogere snelheid en maximaal twee actieve apparaten. Bij 8 dollar kan je de Secure Core gebruiken en maximaal vijf apparaten verbinden.

Vorig artikelOnePlus 5 officieel uitgebracht: Voordelig high-end vlaggenschip
Volgend artikelSkype kampt sinds maandag met langdurige storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in