‘Galaxy Note 8 verschijnt in september voor adviesprijs van 999 euro’

Samsung werkt momenteel aan een nieuwe Galaxy Note 8 smartphone welke de vorige Galaxy Note 7 moet gaan vervangen. Na de problemen rondom de Galaxy Note 7 zijn de verwachtingen behoorlijk groot. 

Volgens Evan Blass wordt de smartphone in september uitgebracht en krijgt vervolgens een adviesprijs mee van 999 euro. De smartphone krijgt de beschikking over een 6,3-inch scherm. Het amoled-display van de Galaxy Note 8 heeft een beeldverhouding van 18,5 bij 9 en een 4K-resolutie.

Aan de achterzijde van de smartphone zou er een dubbele camera te vinden zijn. Hiermee wordt de Galaxy Note 8 de eerste smartphone van Samsung welke de beschikking heeft over een dubbele camera. Volgens de geruchten gaat het om een 12-megapixel camera met optische beeldstabilisatie.

Onder de motorkap is er een krachtige Snapdragon 835-processor of Exynos 8895 aanwezig in combinatie met 6GB aan werkgeheugen. Blass schrijft dat de Note 8 voor 999 euro te koop zal zijn. Hiermee wordt het de duurste smartphone van Samsung op de markt.

 

Vorig artikelSlimme Meeting Owl 360-camera voor vergaderingen
Volgend artikel‘Autofabrikant Tesla heeft interesse in eigen streamingdienst’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in