iPad Air wordt met een hoesje alleen maar beter

De iPad Air 2 is de meest recente iPad Air welke tijd een Apple evenement in 2014 is aangekondigd. Standaard beschikt de iPad Air over veel verschillende functionaliteiten. Maar met een hoesje wordt de iPad Air alleen maar beter. Er zijn vele hoesjes beschikbaar waardoor de functionaliteiten alleen maar toenemen. 

iPad Air 2

De iPad Air 2 is de meest recente iPad in de Air-reeks van Apple. De tablet heeft de beschikking over een 9,7-inch scherm met een resolutie van 2048×1536 pixels. Onder de motorkap is er een Apple A8X-chip te vinden met een 1,5Ghz triplecore-processor. Verder beschikt de tablet over 16, 64 of 128GB interne opslagruimte.

Er zijn verschillende iPad Air hoesjes beschikbaar waarmee je extra functionaliteiten naar de tablet kan brengen. Zo zijn er verschillende hoesjes met een draadloos toetsenbord. Of een Book Cover waardoor je de tablet perfect kan neerzetten tijdens het bekijken van een film.

Toetsenbord cover

Er zijn veel hoesjes beschikbaar voor de iPad Air. Ook met een toetsenbord is er een groot assortiment beschikbaar. Het voordeel van de toetsenbord hoes is dat de tablet goede bescherming krijgt en daarnaast beschikt over een volwaardig toetsenbord.

Doordat de hoes is uitgerust met een accu is de gebruikerstijd behoorlijk lang. Via een USB-kabel is het mogelijk om het toetsenbord vervolgens op te laden. Qua prijs zijn er veel verschillende exemplaren. Een van de goedkopere toetsenbord hoesjes voor de iPad Air is verkrijgen voor een bedrag van gemiddeld 59,95 euro. Uiteraard zijn er nog veel meer iPad hoezen beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here