Ziggo Go krijgt bijna vijftig nieuwe zenders en nieuwe functionaliteiten

Ziggo heeft bijna vijftig nieuwe zenders toegevoegd aan de Ziggo Go-app. De applicatie heeft een flinke update gekregen, het is nu mogelijk om bijna meer dan vijftig extra zenders te bekijken en te streamen via AirPlay en Chromecast. 

De Ziggo Go-app is uitgebreid met een flink aantal nieuwe zenders, waaronder ARD en BBC. Ook is de Chromecast en AirPlay ondersteuning aangepast en verbeterd. De nieuwe zenders zijn vooral buitenlandse zenders en themakanalen.

Ziggo Go zenders

Abonnees met een standaard TV-pakket krijgen 18 extra zenders. Wanneer je beschikt over een Movies & Series XL-pakket krijg je de beschikking over nog meer zenders. Het gaat onder andere om de zenders Animal Planet, BBC 4, BBC Entertainment, Nicktoons en de muziekkanalen 100% NL, 192TV. Op de website van Ziggo is er meer informatie te vinden over de nieuwe zenders.

Mensen met een Movies & Series-pakket hebben nu ook de mogelijkheid om films en series te streamen naar hun Apple TV of via Chromecast. Dit is niet voor alle films van toepassing.

Ziggo Go voor Android downloaden

De Ziggo Go-app is gratis te downloaden. Wel is een abonnement bij Ziggo een vereiste om gebruik te kunnen maken van de dienst. Alleen een dienst op Ziggo Go is niet mogelijk.

Vorig artikeliPad Air wordt met een hoesje alleen maar beter
Volgend artikelMiniversie Super Nintendo verschijnt op 29 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in