‘Draadloos laden iPhone 8 niet direct mogelijk bij release’

Over de iPhone 8 zijn momenteel veel geruchten in omloop. In september onthult Apple naar verwachting drie nieuwe iPhones, waarvan de iPhone 8 beschikt over de meeste veranderingen. Volgens de recente geruchten beschikt de iPhone 8 over een OLED-scherm, nieuw design en de mogelijkheid voor draadloos laden. 

Apple-blogger John Gruber heeft vernomen dat Apple de functionaliteit niet standaard zal gaan uitbrengen bij de iPhone 8. Volgens de blogger is er een apart accessoire vereist voor het opladen. Dit product zou niet direct bij onthulling beschikbaar zijn, daarnaast zou er ook een iOS-update vereist zijn om de functionaliteit te activeren.

Volgens Gruber gaat het om inductief laden, hierdoor is het niet volledig draadloos laden.  het is vereist dat de iPhone op een speciaal matje of plateau wordt geplaatst.

iPhone 8

De iPhone 8 wordt in september verwacht. Naar verwachting beschikt de iPhone 8 over een OLED-scherm, een nieuw design en verbeterde hardware. Naast de iPhone 8 wordt er ook nog een iPhone 7S en iPhone 7S Plus verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here