LG brengt midrange Q6 smartphone op de markt

LG heeft vandaag de nieuwe LG Q6 uitgebracht. De nieuwe smartphone is een betaalbare variant van de LG G6 smartphone. De smartphone beschikt onder andere over een voorkantvullend beeldscherm, met een beeldverhouding van 2:1.

LG Q6 officieel uitgebracht

De LG Q6 is vandaag officieel uitgebracht en heeft de beschikking over een voorkantvullend scherm. De LG Q-serie is een goedkopere serie welke beschikt over deze techniek. De LG Q6 beschikt over een FullVision beeldscherm. Onder de motorkap van de Q6 is er mindere hardware aanwezig. Het voordeel is dat de smartphone wordt verkocht voor een lagere adviesprijs.

LG heeft de Q6 voorzien  van een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2160 bij 1440 pixels. Onder de motorkap van de Q6 is er een Snapdragon 435-chipset te vinden met 3GB werkgeheugen en 32GB interne opslag. Aan de achterzijde is er een enkele 13 megapixel-camera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 5-megapixel-camera is geinstalleerd.

Vanaf augustus is de nieuwe LG Q6 beschikbaar. De adviesprijs is vooralsnog onduidelijk, vermoedelijk is de prijs ongeveer 350 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here