Eerste afbeeldingen Ataribox verschenen

De Ataribox is een spelcomputer welke is voorzien van veel oude games. Qua werking heeft de console wat weg van de Nintendo mini NES en SNES. Atari heeft vandaag meer informatie vrijgegeven over de Ataribox. Verdere details zijn er nog beperkt. 

Nieuwe Ataribox

De Ataribox lijkt qua ontwerp wel wat op de Atari 2600. Uiteraard zijn er wel een aantal modernen aansluiten te vinden. Het apparaat heeft de beschikking over een HDMI-aansluiting en vier usb-aansluitingen. Er komen twee versies van de console op de markt: één versie met klassieke afwerking van hout en een versie in het zwart met rood.

Het design van de nieuwe Ataribox, zoals de console gaat heten, is geïnspireerd door de oude Atari-consoles zoals bijvoorbeeld de Atari 2600 met het houten paneel. 

Beschikbaarheid

Op de console zijn een aantal klassieke games te vinden, naast de klassieke games worden er ook een aantal nieuwe games toegevoegd. Over de prijs en beschikbaar is vooralsnog nog maar weinig informatie bekend. Atari geeft aan dat deze informatie langzaam wordt uitgebracht.

Vorig artikelAfbeeldingen krachtige Nokia 8 smartphone opgedoken
Volgend artikelKlassieker RuneScape komt naar de smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in