Nokia 2 op komst, goedkope budgetsmartphone met on-screen-knoppen

HMD Global werkt aan een aantal nieuwe smartphones, naast de nieuwe Nokia 8 werkt het bedrijf ook aan een goedkopere Nokia 2 smartphone. De nieuwe Nokia 2 wordt naar verwachting een budgetsmartphone. 

Over de Nokia 2 zijn al een aantal details opgedoken. De nieuwe smartphone van Nokia is een budgetsmartphone en komt onder de Nokia 2 te vallen. Op de afbeeldingen welke zijn opgedoken valt op dat de Nokia 2, in tegenstelling tot de Nokia 3, over onscreen-knoppen beschikt. Verder beschikt de smartphone over een 5 inch scherm met een resolutie van 2180 bij 820 pixels.

Beschikbaarheid

Het is aannemelijk dat de smartphone onder de Nokia 3 komt te vallen. De Nokia 3 is verkrijgbaar voor 149 euro, hij wordt dus zeker goedkoper dan de adviesprijs van de Nokia 3. In de budgetsmartphone is er naar verwachting een Snapdragon 210-chipset te vinden met een Adreno 304.

Binnenkort wordt ook de nieuwe Nokia 8 verwacht. De Nokia 8 wordt een high-end smartphone welke de concurrentie aangaat met de high-end smartphones zoals de Galaxy S8.

Vorig artikelWhatsApp heeft dagelijks 9,6 miljoen gebruikers in Nederland
Volgend artikelVerenigd Koninkrijk gaat droneregistratie verplichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in