iPhone 8: ‘Is dit het definitieve ontwerp?’

De nieuwe iPhone 8 wordt waarschijnlijk in september officieel uitgebracht. De nieuwe iPhone brengt veel nieuwe functionaliteiten met zich mee, en naar verwachting ook een compleet nieuw design. 

Normaal gesproken worden de nieuwe iPhones van Apple altijd in september uitgebracht. Over de iPhone 8 zijn inmiddels al veel afbeeldingen en specificaties opgedoken.

Op basis van officiële technische CAD tekeningen heeft zakenblad Forbes een ontwerp gemaakt. Het ontwerp is daarnaast ook afgestemd op basis van de laatste geruchten.

De technische tekeningen zouden afkomstig zijn uit Apple’s Aziatische leveranciersketen. Op de render-afbeeldingen is een nieuw ontwerp te zien. Opvallend is de dunne bezels rondom het scherm en de grootte van het scherm. Ook is er geen homeknop te vinden op het toestel. Wel is het opvallend dat de homeknop in grootte is toegenomen, mogelijk is hierin een Touch ID sensor geïntegreerd.

Volgens Forbes heeft de nieuwe iPhone de beschikking over een 5,8-inch scherm en zijn de randen van het scherm slechts 4mm breed.

iPhone 8 in september

In september komt Apple mogelijk met de iPhone 7S en iPhone 7S Plus. Naast de iPhone 7S komt de iPHone 8 uit als extra luxe optie met een volledig nieuw design. Het gaat hierbij uiteraard om render afbeeldingen op basis van geruchten. Het officiële ontwerp  kan hierdoor afwijken.

Vorig artikelRelease candidate Android O uitgebracht
Volgend artikelHuawei Y6 Pro 2017 vanaf augustus beschikbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in