Motorola Moto G5S en G5S Plus smartphone uitgebracht

Motorola heeft vandaag de nieuwe Moto G5S en Moto G5S Plus uitgebracht. De nieuwe exemplaren hebben ten opzichten van de gewone G5-versies een aantal voordelen. De S staat voor Special Edition. Ten opzichten van de gewone G5-versies zijn er een aantal wijzigingen zichtbaar op de smartphone. Zo heeft de smartphone een metalen behuizing uit één onderdeel en is er een grotere accucapaciteit aanwezig. Verder zijn er ook betere camera’s aanwezig.

De Moto G5S heeft een 5,2″-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap van de smartphone is er nog altijd de Snapdragon 430-soc te vinden met 3GB aan RAM en 32GB interne opslag. De accu heeft een capaciteit van 3000mAh.

Moto G5 Plus

De grotere G5 Plus heeft de beschikking over een 5,5-inch scherm met een full-HD-resolutie en een grotere accucapaciteit. De Plus-variant beschikt over een snellere Snapdragon 625-soc.

In een aantal landen worden de smartphones standaard geleverd met Android 7.1 Of de S variant ook in Nederland verschijnt met Android 7.1 is vooralsnog onduidelijk. De Moto G5S krijgt een adviesprijs van 249 euro en de G5S Plus moet 299 euro opbrengen

Vorig artikel‘Snellere versie Tesla Model 3 verschijnt in 2018’
Volgend artikel‘Samsung onthult binnenkort krachtige high-end klaptelefoon’

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in