Asus toont nieuwe Zenfone 4 smartphone-serie op website

Asus heeft op de website voor een korte tijd een aantal nieuwe smartphones getoond. De nieuwe smartphones bevinden zich in de nieuwe Zenfone 4-serie.

 

De bewuste smartphones werden getoond op een Franse website van Asus, kort na de ontdekking werden de beelden weer offline gehaald. Winfuture heeft de informatie verzameld over de nieuwe smartphones.

Op de websites worden een viertal smartphones uitgebracht. Het gaat om de Zenfone 4, de Zenfone 4 Max, de Zenfone 4 Selfie en de Zenfone 4 Selfie Pro. De zenfone 4 is het basismodel

Zenfone 4

De Zenfone 4 is een smartphone welke is geplaatst in het midrangesegment. De smartphone heeft de beschikking over een 5,5-inch scherm met een full hd-resolutie. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 630-soc te vinden met 4GB aan RAM en 64GB interne opslag.

De Zenfone 4 Selfie is een smartphone welke zich richt op de selfie-functionaliteiten. Aan de voorzijde van de smartphone is er een dual camera te vinden. Wel zijnd e specificaties minder krachtig in vergelijking met de Zenfone 4. De Zenfone 4 Selfie Pro heeft wel de krachtige specificaties.

Zenfone 4 Max

De Zenfone 4 Max is een smartphone welke de beschikking heeft over een grote accu met een capaciteit van 4100mAh. Onder de motorkap is er 3GB aan RAM aanwezig en 32GB interne opslag. Asus zal de smartphones op 19 augustus officieel onthullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here