Amerikaanse consumentenbond: ‘Surface-laptops snel defect’

De Surface-laptops en tablets van Microsoft zijn top producten welke zijn voorzien van high-end hardware. Het nadeel van de apparaten is dat deze behoorlijk kwetsbaar zijn. ZO blijkt uit een onderzoek van een Amerikaanse consumentenrechtenorganisatie, de organisatie ontdekte dat de Surface-producten wel erg snel stuk gaan. 

Het onderzoek werd gedaan door Consumer Reports. De organisatie is de Amerikaanse consumentenbond. Consumer Reports bekeek ruim 90.000 laptops en tablets om te zien hoe lang ze gemiddeld mee gaan en hoe snel er schade aan het product ontstaat.

Volgens de test gaat een groot deel van de Surface-modellen snel defect. Ruim van een kwart van de onderzochten laptops en tablets geeft al binnen 2 jaar problemen.

De apparaten zouden regelmatig vastlopen, zichzelf opeens afsluiten of problemen geven met de touchscreen onderdelen. Microsoft heeft het volgende laten weten in een reactie:

“We geloven niet dat deze resultaten de ervaringen van eigenaren van Surface-apparaten goed reflecteren of de verbeteringen aan de prestaties en betrouwbaarheid van iedere generatie Surface-producten omvatten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here