Prijzen van Synology cloudopslagdienst bekend

Synology heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe Cloud2-backupdienst. Er zijn verschillende pakketten met een capaciteit van 100GB tot 10TB. De services gaat vanaf 18 september uit de bèta. 

Cloud2 is het nieuwe cloudplatform van Synology. De dienst is in vier prijscategorieën verkrijgbaar, waaronder een 100GB, 300GB en 1TB variant welke worden verkocht voor respectievelijk 9,99 euro, 24,99 euro en 39,99 euro per jaar. De opslagdienst is te verkrijgen tot 10TB. Hiervoor bepaal je 69,99 euro per TB.

De clouddienst is versleuteld met aes256 en is volledig via de webbrowser te benaderen. De drie goedkopere versies beschikken over een dagelijkse backup-mogelijkheid en toegang tot de bestandsveriegeschiedenis. Het duurste 10TB-pakket beschikt over meer mogelijkheden waaronder versiebeheer, duplicatie en uitgebreide backup-mogelijkheden. In de 10TB-versie is de mogelijkheid toegevoegd om elk uur een back-up te maken.

De dienst is alleen te gebruiken in combinatie met een Synology-NAS. Via de Hyper Backup-app is het mogelijk om automatisch een backup te laten maken van al je NAS-data.

Vorig artikelDJI lanceert nieuwe stille Mavic Pro Platinum drone
Volgend artikelWindows 10 Fall Creators Update komt op 17 oktober beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in