Officier bij Defensie: Wat doe je tijdens complexe dilemma’s?


Je houdt van techniek, leiderschap en verantwoordelijkheid in uitdagende situaties en complexe dilemma’s. Wellicht is een baan bij Defensie voor jouw ideaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Techniek, leiderschap en verantwoordelijkheid: officier bij Defensie

Als officier bij Defensie combineer je leiderschap en verantwoordelijkheid. Daarnaast werkt je ook met het meest hightech materiaal. Voor hoogopgeleide jongeren biedt een carrière bij Defensie als officier voldoende mogelijkheden.

Met een VWO-, HBO- of WO-achtergrond kun je bij Defensie instromen en starten met de officiersopleidingen. Een officier komt vaak te staan voor lastige beslissingen, hierdoor moet je beschikken over een leiderschap mentaliteit.

Als Officier moet je altijd de juiste beslissingen nemen. Wat zou jij doen?

F16 spoed-reparatie

Je bent op een missie en leidt een F16 spoed-reparatie. Je krijgt het bevel binnen dat je grondtroepen nú luchtsteun nodig hebben. Verklaar je het toestel sneller gereed of houd je de vlieger aan de grond?

Deze vraag in een lastige situatie zet je waarschijnlijk wel even aan het denken! Maar als officier heb je geen tijd en moet je direct handelen. Benieuwd naar de keuze van een echte officier? Bekijk de video op werkenbijdefensie.nl/officier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here