Xiaomi onthult nieuwe Mi Mix 2 smartphone

Xiaomi heeft vandaag de nieuwe Mi Mix 2 smartphone uitgebracht. De nieuwe smartphone heeft de beschikking over een opvallend design met zeer kleine bezels rondom het scherm. Onder de motorkap zijn er daarnaast krachtige specificaties te vinden. 

Xiaomi Mi Mix 2: dunnere schermranden

De Xiaomi Mi Mix was een opvallende smartphone, een van de eerste smartphones met een compacte bezel rondom het scherm. Xiaomi heeft vandaag de opvolger van de Mi Mix uitgebracht welke de beschikking heeft over een zeer opvallend uiterlijk.

De Xiaomi Mi Mix 2 heeft een 5.99-inch scherm, met een resolutie van 1080 x 2160 pixels heeft de smartphone een opvallende aspect ratio van 18:9. Alleen aan de onderzijde is er een kleine bezel te vinden, waarin de frontcamera in is verwerkt.

Onder de motorkap heeft de smartphone de beschikking over een Snapdragon 835 chipset in combinatie met 6GB aan werkgeheugen en een 3400mAh accu.

In China is de Mi Mix 2 vanaf deze maand verkrijgbaar. De adviesprijs begint bij 400 euro voor het 64GB exemplaar. De versie met 256GB wordt verkocht voor 520 euro.

Vorig artikelNieuwe trend: eetbare inkt
Volgend artikelWebversie Spotify werkt niet meer in de Safari-browser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in