Xiaomi Mi Notebook Pro: Concurrentie voor Apple?

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe laptop uitgebracht welke de beschikking heeft over high-end specificaties. De nieuwe Xiaomi Mi Notebook Pro heeft de beschikking over een aantal interessante specificaties en gaat de concurrentie aan met de MacBook Pro van Apple. 

Het nieuwe apparaat van Xiaomi heeft de naam Mi Notebook Pro meegekregen en beschikt over interessante specificaties. De laptop heeft een 15.6-inch scherm met een Intel Quad-Core i7 processor en tot 16GB aan werkgeheugen.

Een groot voordeel is het aantal aansluitingen. De laptop heeft namelijk ook een vingerafdruksensor, een 3-in-1 kaartlezer, twee USB-C ingangen, twee reguliere USB-ingangen, en een HDMI-poort.

Beschikbaarheid

De laptop is ook nog redelijk aan de prijs. Xiaomi heeft de laptop in China een adviesprijs meegegeven van 6399 Chinese Yuan, omgerekend 820 euro. Zeker in vergelijking met de MacBook Pro is de prijs erg interessant van de Mi Notebook Pro. De verwachting is dat de Notebook Pro eerst zal verschijnen op de Chinese markt, en daarna naar andere landen wordt uitgebracht.

Xiaomi heeft vandaag ook een nieuwe smartphone uitgebracht met zeer dunne bezels en high-end hardware.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here