Apple event livestream 12 september 2017 met aankondigingen van de iPhone X en iPhone 8

Dinsdag staat eindelijk het Apple-event op de planning. Tijdens het evenement worden er een aantal nieuwe producten uitgebracht. De hoogste verwachtingen gaan uit naar de nieuwe iPhone X en iPhone 8. Het evenement live volgen is uiteraard mogelijk. 

Het is mogelijk om het de livestream te volgen via een iPone, iPad, Mac, Apple TV of Windows computer. Op 12 september om 19:00 begint het evenement.

12 september iPhone-event volgen

Het evenement begint om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens het evenement worden er een aantal grote aankondigingen verwacht, waarbij de aankondigingen van de nieuwe iPhone X, iPhone 8, Apple TV 5, Apple Watch Series 3 en iOS 11. Ook wordt er meer informatie verwacht over de HomePod.

Via de gratis livestream is het mogelijk om het evenement live te volgen. Uiteraard zullen wij tijdens het evenement live verslag doen van de aankondigingen en de nieuwe producten welke zijn uitgebracht door Apple.

Apple livestream op Mac en Windows

Voor zowel Windows als Mac is het mogelijk om de livestream live te volgen via de Apple-event pagina. Via de website is het mogelijk om de livestream te starten.

Voor de Mac is er minimaal OS X 10.8.5 vereist en Safari 6.0.5. Voor Windows is er Windows 10 vereist en Microsoft Edge. Via VLC is het mogelijk om de livestream live te bekijken op een ouder Windows-systeem zoals Windows 7. De directe livestream link is helaas nog niet beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here