iPhone X en de overige verwachtingen van het Apple-keynote Event

De Apple-keynote gaat dinsdag om 19:00 van start. Om 19:00 Nederlandse tijd gaat het evenement van start. Het evenement vindt voor het eerst plaats in het nieuwe Steve Jobs Theater op het nieuwe Apple Park

Er zijn een hoop verwachtingen, maar een aantal aankondigingen zijn al zo goed als zeker. Al maanden gaan er geruchten over de nieuwe iPhone 8/ iPhone X en uiteraard iOS 11 welke al maanden in bèta beschikbaar is. Wat kunnen we verwachten?

iPhone X

De iPhone X wordt radicaal anders dan zijn voorgangers. Met een nieuw design, een randloos oledscherm en nieuwe gezichtsherkenning zijn er een hoop nieuwe vernieuwingen. Ook gaan er geruchten over augmented reality en draadloos opladen.

iPhone 8 (Plus)

Naast de iPhone X wordt ook de iPhone 8 ( Plus) naar verwachting uitgebracht. De nieuwe iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7 en zal qua uiterlijk veel weg hebben van zijn voorganger. Er wordt een betere chip, batterij, accu en camera verwacht. Ook gaan er geruchten over draadloos opladen en een glazen behuizing.

iOS 11

Uiteraard krijgen we tijdens het evenement meer informatie over iOS 11. De nieuwe versie wordt tijdens het evenement uitgebracht. Tijdens de keynote in juni verscheen er al meer informatie over de nieuwe versie. Apple zal tijdens het evenement de volledige versie uitbrengen.

 Apple TV 4K

Een nieuwe Apple TV met 4K resolutie staat bij veel gebruikers op de verlanglijst. Toch lijkt het erop dat Apple morgen de vijfde generatie Apple TV zal onthullen welke ondersteuning heeft voor een 4K-resolutie.

HomePod

Elke maand komen er nieuwe slimme speaker op de markt. Apple gaat de concurrentie aan met de nieuwe HomePod. Tijdens de keynote in juni heeft Apple de luidspreker al uitgebracht. Tijdens de keynote zal Apple meer informatie vrijgegeven over de nieuwe slimme speaker.

Apple-event

De keynote vindt plaats aanstaande dinsdag om 19.00 uur Nederlandse tijd. Het evenement live volgen? Bekijk meer informatie over de aanwezige livestream.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here