iPhone X – Check de prijzen, specificaties en informatie over de nieuwe iPhone X

Apple heeft zojuist de langverwachte iPhone X op de markt gebracht. De nieuwe iPhone X is een volledig nieuwe smartphone welke de beschikking heeft over een nieuw design en de beschikking heeft over een aantal interessante functionaliteiten. Lees hier alle informatie over de nieuwe iPhone X.

Er zijn veel nieuwe veranderingen te vinden bij de iPhone X. Een van de grootste vernieuwingen is het nieuwe OLED-scherm welke nauwelijks bezels heeft rondom de smartphone en het aangepaste design. Het design is voorzien van een roestvrijstalen frame en een glazen achterkant.

Technische functies iPhone X

Apple heeft de nieuwe smartphone voorzien van een krachtige A11 Bionic-processor. Het gaat hierbij om een hexacore processor welke beschikt over 2 snelle en 4 energiezuinige kernen. Verder beschikt de smartphone over 3GB aan RAM.

iPhone X

De nieuwe iPhone X heeft de beschikking over een volledig nieuw OLED-scherm met een glazen behuizing en de mogelijkheid tot draadloos opladen. Een grotere verandering is de afwezigheid van de Touch ID scanner. Als vervanger heeft Apple gekozen voor een geavanceerde 3D-camera welke ook diepte kan inschatten. Dankzij de nieuwe scanner kan je de iPhone X ontgrendelen.

Door naar boven te swipen ga je terug naar het homescherm van de iPhone. Door het tussentijds vast te houden kan je multitasken tussen de verschillende apps. Het unlocken werkt via de nieuwe geavanceerde 3D-camera met Face ID.

Touch ID heeft een kans van 1 op 50.000 dat iemand een soortgelijke vinger. De kans dat iemand in je iPhone komt is 1 op 1.000.000. Dit maakt Face ID vele malen veiliger dan Touch ID.

Super Retina Display

Apple heeft het nieuwe scherm voorzien van een 5,8-inch scherm met een resolutie van 2435×1125 pixels met een ppi van 458. Het scherm maakt gebruik van een nieuw OLED-scherm.

Batterijduur en draadloos laden

Ondanks het grotere scherm en het OLED-paneel is de accuduur toegenomen met 2 uur ten opzichten van de iPhone 8. Net zoals bij de iPhone 8 is er ondersteuning voor draadloos opladen.

Via de optionele AirPower is het mogelijk om meerdere apparaten te kunnen opladen zoals de EarPods en de Apple Watch.

Beschikbaarheid

De nieuwe iPhone X is vanaf 15 september beschikbaar als pre-order.

iPhone X los kopen

De nieuwe iPhone X is uiteraard los te koop. De iPhone X wordt verkocht voor de onderstaande prijzen:

  • iPhone 8 64GB: 999 dollar
  • iPhone 8 64GB: 1159 euro
  • iPHone 8 264GB: 1329 euro

Op 3 november komt de nieuwe iPhone X beschikbaar. De pre-order start op 22 oktober. Nederland en Belgiƫ zitten waarschijnlijk bij de eerste landen.

iPhone X kopen met abonnement

De nieuwe iPhone X is ook te verkrijgen met een abonnement. Binnenkort zullen wij een overzicht publiceren met de eerste iPhone X aanbiedingen bij de providers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here