iPhone 8 ( Plus) – Check de prijzen, specificaties en informatie over de nieuwe iPhone 8

Apple heeft zojuist een nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus uitgebracht. De nieuwe smartphone is de opvolger van de iPhone 7 en beschikt over een aantal nieuwe vernieuwingen en aanpassingen. 

Naast de veelbesproken iPhone X met een nieuwe OLED-display is de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een upgrade op basis van de iPhone 7. Qua uiterlijk zijn er lichte aanpassingen met een nieuw design van glas.

Retina HD display

Apple heeft een Retina HD display toegepast. De iPhone 8 beschikt over een 4,7-inch display, terwijl de nieuwe iPhone 8 Plus over een beschikt over een 5,5-inch scherm.

Camera

De buitenste camera’s van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn een 12-megapixel exemplaar, terwijl de voorste FaceTime een 7-megapixels exemplaar is. De iPhone 8 ondersteunt 4K 60FPS video. Op 1080p kan de iPhone filmen met 240FPS.

Apple A11 Bionic

Onder de motorkap is er een Apple A11 Bionic chipset te vinden welke behoorlijk krachtig is met een sic-core CPU op basis van een 64-bit design.

Draadloos laden

Apple heeft de iPhone 8 voorzien van een mogelijkheid om draadloos te laden. Door de nieuwe accessoire is het mogelijk om de iPhone zonder de komst van een kabel te laden. De iPhone maakt gebruik van draadloos laden, de toestellen beschikken ook over een snellaadfunctie.

Beschikbaarheid en adviesprijs

Apple vraagt de hoofdprijs voor de vernieuwde iPhone X, maar als je iets minder wil betalen heeft het bedrijf met de iPhone 8 een prima alternatief op de markt gebracht, welke nog altijd beschikt over high-end hardware.

De nieuwe iPhone 8 komt beschikbaar in zilver, space grey en in een nieuwe goud kleur. De eerste groep landen kan vanaf 15 september de iPhone 8 reserveren. Vanaf 22 september is de nieuwe iPhone 8 beschikbaar.

  • iPhone 8 64GB: 699 dollar
  • iPhone 8 Plus 64GB : 799 dollar
  • iPhone 8 265GB: 979 euro
  • iPhone 8 Plus 265GB: 1059 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here