Apple Watch Series 3 officieel uitgebracht met 4G

Zoals verwacht heeft Apple zojuist de nieuwe Apple Watch Series 3 officieel uitgebracht. De nieuwe smartwatch van Apple is voorzien van een aantal nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden.

Apple Watch Series 3

Het grootste verschil met de voorgaande Apple Watch exemplaren is de mogelijkheid om de Apple Watch te gebruiken zonder verbinding met je iPhone.

Het ontwerp van de Apple Watch Series 3 is onveranderd gebleven. Qua design is het horloge direct te herkennen. Onder de motorkap zijn er wel een aantal verschillende veranderingen te vinden.

De Apple Watch Series 3 beschikt over de snellere dual-core S3-processor met ingebouwde GPS. Het scherm is ook voorzien van een verbetering met het nieuwe microLED-scherm. Een andere nieuwe mogelijkheid is de mogelijkheid om Apple Music te gebruiken samen met de AirPods zonder de tussenkomst van een iPhone.

LTE

De LTE-variant is de grootste vernieuwing, hiermee is het mogelijk om de Apple Watch Series 3 te gebruiken zonder de komst van een iPhone via een los LTE-netwerk. Ook is er een functionaliteit toegevoegd waarmee je hartslag extra goed in de gaten wordt gehouden. Met de ingebouwde LTE-chip is het mogelijk om de Apple Watch te gebruiken zonder de tussenkomst van de iPhone.

WatchOS 4

De Apple Watch Series 3 wordt gelanceerd met de nieuwe versie van WatchOS4. De update bevat een aantal interessante verbeteringen.

Beschikbaarheid en prijs van Apple Watch Series 3

De Apple Watch Series 3 wordt vanaf 19 september verkocht. De pre-order in de eerste landen start op vrijdag 15 september. Het gaat hierbij om de variant zonder 4G. Wanneer de 4G versie op de markt komt in Nederland is nog onduidelijk.

De goedkopste versie van de Apple Watch series 3 met 4G wordt in de VS verkocht voor 399 dollar. De versie zonder 4G start bij 329 dollar. De Nederlandse prijzen zijn vooralsnog niet vrijgegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here