Apple TV 4K: Vernieuwde Apple TV met 4K ondersteuning

Apple heeft zojuist tijdens het Apple-event een aantal nieuwe producten uitgebracht, waaronder de nieuwe Apple Watch Series 3. Naast de Apple Watch heeft Apple ook een nieuwe Apple TV 4K uitgebracht. 

Apple TV 4K

De nieuwe Apple TV heeft ondersteuning voor 4K en is daarop volledig aangepast. De software is volledig aangepast op de 4K resolutie en beschikt daarnaast over krachtigere hardware.

Apple heeft de nieuwe Apple TV voorzien van een aantal verbeteringen. Zo is de processor vervangen voor een krachtiger exemplaar. Het gaat hierbij om een nieuwe Apple A10X processor. Vooral qua grafische kracht is de Apple TV voorzien van een flinke upgrade.

De Apple TV 4K is voorzien van de A10X Fusion-chip met 4GB aan RAM. Verder heeft de APple TV ook ondersteuning voor HDR.

Met de huidige Apple TV  is de maximale resolutie 1920 bij 1080 pixels. De 4K-resolutie is twee keer zo hoog. Het gaat hierbij om een resolutie van 3840 bij 2160 pixels.

Beschikbaarheid

Den 32GB-uitvoering kost 199 euro en een 64GB-model is te verkrijgen voor een bedrag van 219 euro. De vorige Apple TV blijft te koop voor een bedrag van 149 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here