Samsung Galaxy Note 8 nu te koop in Nederland

Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy Note 8 officieel te verkrijgen in Nederland. De smartphone is redelijk goed op voorraad in Nederland en is bij een aantal webwinkels direct leverbaar. 

De Samsung Galaxy Note 8 is vanaf vandaag te koop in Nederland. Bij diverse webwinkels is de smartphone direct te verkrijgen. Wanneer je de smartphone nu bestelt, heb je hem meestal morgen al in huis.

De Note 8 is de opvolger van de Note 7 smartphone en gaat de concurrentie aan met de iPhone 8 en iPhone X welke deze week zijn uitgebracht door Apple.

De smartphone is vandaag officieel uitgebracht in Nederland. Samsung heeft de smartphone voorzien van krachtige hardware. Onder de motorkap van de smartphone is er een krachtige Exynos 8895-chipset te vinden met 6GB aan werkgeheugen. Verder heeft de smartphone de beschikking over een 6,3-inch SAMOLED-beeldscherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels. Aan de achterzijde is er verder een dubbele 12-megapixelcamera te vinden terwijl er aan de voorzijde een 8-megapixel frontcamera is toegevoegd.

Vorig artikelAfbeeldingen Nokia 2 smartphone opgedoken
Volgend artikelNokia 2: Betaalbare smartphone met flinke batterij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in