iOS 11 is nu te downloaden voor de iPhone en iPad

iOS 11 is vanaf vandaag te downloaden voor de iPhone en iPad. De nieuwe versie beschikt over veel nieuwe verbeteringen waaronder een nieuwe App Store, een nieuw Control Center en de mogelijkheid om AR-games te spelen op de iPhone en iPad. 

De nieuwe update is vanaf vandaag officieel beschikbaar. Gezien de populariteit kan het even duren voordat de nieuwe iOS-update geinstalleerd kan worden op de iPhone of iPad.

Visuele vernieuwingen

De meest in het oog springende verandering is zonder twijfel het bedieningspaneel welke is voorzien van een stevige update. Het Control Center is volledig naar eigen voorkeur aan te passen. Ook is de App Store voorzien van een nieuwe interface.

ARKit

Een andere vernieuwing is de toevoeging van de nieuwe ARKit functionaliteit. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk om visuele objecten in de echte wereld te plaatsen. De technologie is ook aanwezig in games zoals Pokémon Go.

Welke apparaten zijn geschikt?

iOS 11 is niet beschikbaar voor alle apparaten. De iPhone 8 (plus) en iPhone 8 X ontvangen uit de doos al de nieuwe versie. De onderstaande apparaten zijn geschikt voor de installatie.

  • iPhone 5S/SE/6/6 Plus/6S/6S Plus/7/7 Plus
  • iPad Air/Air 2/Pro/iPad 2017
  • iPad mini 2/3/4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here