Nest introduceert slimme deurbel en outdoor-camera

Nest heeft vandaag een aantal nieuwe producten uitgebracht. Het bedrijf komt met een nieuwe Nest Hello-videodeurbel en een Nest Cam IQ Outdoor camera. Naast thermostaten en camera’s is Nest zich nu ook aan het richten op een deurbel. De functionaliteiten zijn volledig geïntegreerd met de Nest-app. 

De nieuwe Nest Hello en Nest Cam IQ Outdoor zijn twee nieuwe producten van Nest. De Nest Hello combineert een camera met een deurbel. De camera heeft een zich van 160 graden en beschikt over een speaker en microfoon. Via de Nest-app is het mogelijk om het beeld live te bekijken en zelfs te spreken of luisteren.

De Hello-deurbel kan net als andere camera’s van Nest personen detecteren en vervolgens een melding sturen via de app. Voor de gezichtsherkenning is het wel vereist om een abonnement te hebben voor Nest Aware. Een prijs voor de Nest Hello is vooralsnog onbekend. Wel is bekend dat het product in 2018 te koop moet zijn.

Nest Cam IQ Outdoor

De Nest Cam IQ heeft nu ook een nieuwe outdoor-variant. De Nest Cam IQ Outdoor heeft een 4K-sensor en beschikt over de vele mogelijkheden welke ook bij de Nest Cam IQ aanwezig zijn.

De camera is in november voor € 379 verkrijgbaar. De Nest Cam IQ voor binnenshuis wordt verkocht voor 349 euro.

Vorig artikelAfbeeldingen Huawei Mate 10 opgedoken
Volgend artikelNest Secure: Nieuw beveiligingssysteem voor thuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in