Nieuwe Ataribox verschijnt volgende jaar

Er zijn meerdere details bekendgemaakt over de nieuwe Ataribox console. Atari heeft vandaag de eerste officiële foto’s naar buiten gebracht van het prototype. Ook is er meer informatie vrijgegeven over de beschikbaarheid. 

Ataribox

Atari heeft vandaag meer informatie naar buiten gebracht over de nieuwe Ataribox en de beschikbaarheid van de console. Er zullen twee versies beschikbaar komen voor de Ataribox. Dit zijn een zwarte met een rode voorkant en één met een voorkant van hout welke is gebaseerd op de klassieke Atari 2600.

Onder de motorkap van de Ataribox is er een AMD processor met Radeon Graphics technologie te vinden. Het geheel draait verder op Linux en heeft een eenvoudige interface voor het starten van de games.

De console zal standaard beschikken over een aantal klassieke Atari retro games. Om welke games het gaat wordt binnenkort vrijgegeven.

Atari heeft laten weten dat de console in de lente van 2018 verzonden zal worden. Verder heeft Atari een prijs bepaald van 249 tot 299 dollar. naar verwachting wordt de console in Europa verkocht voor 249 en 299 euro.

Vorig artikelAfbeelding van vermoedelijke Nokia 9 smartphone opgedoken
Volgend artikelAmazon presenteert goedkopere en kleinere Echo-speaker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in