Specificaties Honor 7X smartphone opgedoken

Honor heeft de uitnodigingen verzonden voor een evenement op 11 oktober. Tijdens het evenement worden er een aantal nieuwe smartphones verwacht. Tijdens het evenement wordt naar verwachting de Honor 7X smartphone uitgebracht. 

In oktober worden er een aantal smartphones verwacht. Op 16 oktober komt Huawei met de nieuwe Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro smartphone. Ook komt Google met de nieuwe Pixel 2 en Pixel 2 XL smartphone.

Honor 7X

De Honor 7X is een nieuwe smartphone waarvan een aantal specificaties inmiddels al zijn opgedoken. Naar verluidt beschikt de Honor 7X over een 5,93-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

Aan de achterkant van de smartphone is er een dubbele camera te vinden met een 12 megapixel en 20 megapixel sensor. Onder de motorkap is er een naar verwachting een 2.36GHz octa-cire Kirin 659 processor te vinden met 3GB aan werkgeheugen en 64GB interne opslaggeheugen.

Beschikbaarheid

De nieuwe smartphone wordt naar verwachting op 11 oktober uitgebracht tijdens het evenement. Meer informatie over de nieuwe Honor smartphone is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelNintendo brengt Mario Bros klassieker uit voor Switch
Volgend artikelGelekte afbeeldingen opgedoken van Huawei Mate 10 Pro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in