Huawei Mate 10 Lite verkrijgbaar vanaf 349 euro

Huawei brengt volgende week de nieuwe Mate-10 toestellen op de markt. De nieuwe Mate 10 Lite is inmiddels al verschenen in de Nederlandse webwinkels voor een bedrag vanaf 349 euro. De smartphone beschikt over een 18:9 beeldscherm en heeft vier camera’s. 

Volgende week worden de high-end Mate 10 toestellen verwacht van Huawei. De Mate 10 Lite is vanaf vandaag te bestellen in Nederland. De smartphone wordt vanaf eind oktober geleverd.

Huawei Mate 10 Lite specificaties

De smartphone krijgt een beeldscherm met een 18:9-beeldverhouding mee en heeft een viertal camera’s. Aan de voorzijde en achterzijde is er een dubbele camera te vinden.

Huawei heeft de smartphone voorzien van een 5,9-inch-beeldscherm met dunne schermranden. De resolutie is 2160 bij 1080 pixels. Onder de motorkap ligt verder de Kirin 659-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen. Verder is er 64GB aan interne opslagcapaciteit te vinden. De nieuwe Mate 10 Pro en Mate 10 beschikken over een krachtige Kirin 970-chipset en krijgen naar verwachting 6GB aan werkgeheugen.

Vorig artikelT-Mobile mag ‘Datavrije muziek’ blijven aanbieden
Volgend artikelHonor 7X smartphone uitgebracht met 18:9 beeldverhouding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in