Google Wifi vanaf vandaag te verkrijgen in Nederland

De Google WiFi komt ook naar Nederland. De nieuwe slimme router is al enkele maanden op de markt, maar verscheen nog niet eerder in Nederland. Met Google WiFi moet het mogelijk worden om eenvoudig een wifi-netwerk te configureren. Via een app kan je de Google WiFi eenvoudig configureren. 

Google WiFi

De Google WiFi is vanaf vandaag te verkrijgen in Nederland. Vooral met de komst van veel  nieuwe apparaten en smarthome is een stabiele wifi-verbinding erg belang. Met de Google WiFi heb je altijd een snelle verbinding.

Google WiFi is een router met een strak uiterlijk. Het product maakt gebruik van een Mesh-netwerk waardoor je eenvoudig het netwerk kan vergroten. De routers van Google kunnen elkaar heel makkelijk vinden en bouwen een gezamenlijk netwerk op.

Eenvoudige configuratie

Via de app is het mogelijk om de Google WiFi te configureren. Volgens Google is de set-up eenvoudig en kan je het zonder technische kennis uitvoeren. Ook zijn er een aantal slimme mogelijkheden toegevoegd, waaronder de instelling waardoor kinderen na 21:00 niet meer op het internet kunnen.

Vanaf vandaag is deze slimme en intelligente router te koop in Nederland voor een bedrag van 139 euro. Voor een bundel met drie exemplaren betaal ja 359 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here