ZTE Axon M: Android smartphone met twee schermen

ZTE heeft een nieuwe smartphone op de markt gebracht welke de beschikking heeft over interessante details. De nieuwe ZTE Axon M is een smartphone welke beschikt over een tweetal schermen. 

De ZTE Axon M is een opvouwbare smartphone welke beschikt over een tweetal schermen. De twee schermen worden verbonden met scharnier. Volledig opvouwbaar is de smartphone hierdoor niet. Wel is het een opvallend design en een nieuwe techniek.

ZTE Axon M

Het toestel heeft twee identieke 5.2-inch 1080p schermen. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 821 te vinden met 4GB aan werkgeheugen en een 3180mAh batterij. Aan e achterzijde is er een 12 megapixel camera te vinden.

Je kan het tweede scherm uitklappen, waardoor je een groter formaat krijgt. Apps kunnen de volledige oppervlakte benutten van het scherm en hebben tevens ondersteuning voor de split-screen modus. Het is mogelijk om bijvoorbeeld links Google te openen en rechts Facebook.

Beschikbaarheid ZTE Axon M

De adviesprijs van de smartphone is vooralsnog onbekend. Of de smartphone ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelWindows 10 Fall Creators Update beschikbaar
Volgend artikelVolvo gaat met de Polestar de concurrentie aan met Tesla

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in