‘iPhone X beperkt te verkrijgen bij introductie’

Apple lijkt nog altijd veel moeite te hebben m et de productie van de iPhone X. Er zijn een aantal productie problemen waardoor Apple niet de volledige productie kan inzetten. 

Vertraging door onderdelen

De vertraging van de iPhone X komt vooral door een aantal problemen met specifieke onderdelen. Volgens analist Ming-Chi Kuo zijn er bij de release van het toestel van twee tot drie miljoen exemplaren beschikbaar wereldwijd. Gezien de populariteit van het toestel is dit niet genoeg. In eerdere jaren verkocht Apple meer dan tien miljoen toestellen op de eerste dag.

Veel landen, weinig iPhones

Apple opent de pre-orders tegenwoordig voor alle landen waarin het bedrijf actief is. Hierdoor is er veel vraag naar de nieuwe iPhone X. De productie van de iPhone X is volgens de recente geruchten erg langzaam op gang gekomen, vanwege problemen met de Face ID sensor.

iPhone X in Nederland

De iPhone X is vanaf 27 oktober te bestellen in Nederland voor een adviesprijs van 1159 euro voor de 64GB variant. De duurdere 256GB variant wordt verkocht voor een adviesprijs van 1329 euro. De iPhone 8 is inmiddels al te verkrijgen in Nederland.

Vorig artikelNokia 7 uitgebracht voor Chinese markt
Volgend artikelBlackBerry Motion vanaf november te verkrijgen in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in