BlackBerry Motion vanaf november te verkrijgen in Nederland

De BlackBerry Motion is vanaf november te verkrijgen in Nederland voor een bedrag van 469 euro. De nieuwe BlackBerry Motion draait op Android. 

TCL heeft eerder deze week de nieuwe BlackBerry Motion officieel uitgebracht. De nieuwe smartphone beschikt over een volledig touchscreen en heeft geen fysiek toetsenbord. Wel is de smartphone voorzien van extra functionaliteiten welke zich richten op de veiligheid van het toestel. De smartphone komt in november ook naar Nederland.

Specificaties Blackberry Motion

De smartphone wordt uitgegeven door TCL welke de licentie heeft op de merknaam van BlackBerry. De BlackBerry Motion is een smartphone met een 5,5-inch Full HD-scherm. Het toestel beschikt over een aluminium frame.

Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 625 met 4GB aan werkgeheugen te vinden en 32GB aan interne opslag. Via een SDkaart is het mogelijk om de interne opslagcapaciteit te vergroten. De achterzijde beschikt over een 12 megapixel camera terwijl er aan de voorzijde ene 8 megapixel camera is te vinden.

De smartphone beschikt over een aantal interessante functionaliteiten welke zich richten op de veiligheid van het toestel. Het bedrijf heeft enkele veiligheids toepassingen toegevoegd, zo beschikt de Motion over Locker software. Ook is het scherm voorzien van een privacy shade.

Vorig artikel‘iPhone X beperkt te verkrijgen bij introductie’
Volgend artikelGoogle activeert Project Loon-ballonnen voor internet in Puerto Rico

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in