Audi A7 Sportback: Nieuwe interessante technische snufjes

Binnenkort is de twee generatie van de Audi A7 Sportback te verkrijgen. De vierdeurs coupé ziet er vernieuwd uit en beschikt over een aantal interessante snufjes welke ook zijn te vinden in de vernieuwde Audi A8. 

Audi A7 Sportback: Veel techniek

De A7 Sportback combineert dynamische vormen met een aantal strakke lijnen. De A7 Sportback is een variant tussen een Avant, Coupé en Avant. De nieuwe generatie beschikt over een aantal vernieuwingen waaronder nieuwe luchtinlaten.

Verlichting

Audio heeft veel tijd gestopt in de ontwikkeling van de koplampen en achterlichten. De auto is verkrijgbaar in een drietal verschillende koplampen, waaronder LED, HD Matrix LED en HD Matrix LED met lasergrootlicht.

Technische snufjes

Uiteraard zijn er ook een aantal technologieën toegepast. De Audi A8 welke eerder verscheen, beschikte over een tal van interessante functionaliteiten waaronder Audi AI Remote parking pilot en Audi AI Remote garage pilot. De A7 beschikt ook over deze functionaliteiten. Ook beschikt de auto over 39 rijhulpsystemen. Dit is mogelijk dankzij 5 radars, 12 ultrasoonsensoren, laserscanners en een vijftal camera’s rondom de auto.

Ook van binnen zijn er veel veranderingen te vinden. Zo zijn er twee volledige touchscreen aanwezig. Eén van de touchscreens dient als een virtuele cockpit, terwijl de andere is verwerkt in het middenconsole. De auto beschikt in totaal over 400 instellingen, waarmee je veel kan aanpassen, zoals het geluid en de sfeerverlichting.

Beschikbaarheid Audi A7 Sportback

De Audi A7 Sportback is vanaf volgende maand te bestellen en is vanaf februari beschikbaar in Nederland. De prijs is helaas nog niet bekendgemaakt.

Vorig artikelHuawei werkt aan opvouwbare smartphone
Volgend artikel‘Tesla gaat mogelijk fabriek bouwen in China’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in