‘Officiële afbeeldingen OnePlus 5T opgedoken’

Het is inmiddels geen geheim meer dat OnePlus werkt aan een nieuwe OnePlus 5T smartphone. Volgens de laatste geruchten komt OnePlus op 16 november met de aankondiging van de nieuwe smartphone. 

De OnePlus 5T wordt een nieuwe variant op basis van de OnePlus 5. In vergelijking met de OnePlus 3T komen er een flink aantal veranderingen. Het toestel zou beschikken over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160×1080 pixels en een beeldverhouding van 18:9. Hierdoor zijn er dunnere bezels rondom het scherm aanwezig.

Specificaties OnePlus 5T

De vingerafdrukscanner zal worden verplaatst naar de achterzijde van het toestel. Qua specificaties worden er minder ingrijpende aanpassingen verwacht. Zo is de Snapdragon 835-chip nog steeds aanwezig en komt er een variant met 6GB RAM en 64GB opslag en een optie met 8GB RAM en 128GB opslag.

Zeker gezien de concurrentie ook overstapt naar dunnere schermranden en een modern design, is de nieuwe versie vanuit OnePlus een verstandige keus. Of de OnePlus 5T wordt verkocht voor dezelfde prijsklasse als de OnePlus 5 is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelMarktplaats maakt geld voor verkoper pas vrij na ontvangst bestelling
Volgend artikelNieuwe specificaties Nokia 2 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in