Nieuwe specificaties Nokia 2 opgedoken

Over de Nokia 2 komt steeds meer informatie bekend. Naar verwachting gaat HMD Global morgen tijdens een evenement een tweetal nieuwe toestellen onthullen. Naast de Nokia 2 wordt er ook een internationale uitvoering van de Nokia 7 verwacht. 

Nokia 2

De specificaties over de Nokia 2 draaien volop. HMD Global organiseert morgen in India een evenement. Tijdens het evenement worden naar verwachting de Nokia 2 en Nokia 7 aangekondigd. Of beide smartphones ook naar Nederland komen is vooralsnog onduidelijk.

De Nokia 2 moet het goedkoopste toestel van HMD Global worden met een adviesprijs van ongeveer 99 dollar. Eerder deze week verschenen er een aantal specificaties van de nieuwe smartphones.

Volgens een benchmark test beschikt de Nokia 2 over een Snapdragon 212-chipset onder de motorkap met 1GB aan werkgeheugen. Het beeldscherm krijgt een resolutie van 1280×720 pixels. Onder de motorkap is er verder 8GB aan opslagruimte aanwezig en 1GB RAM. Verder beschikt de smartphone over Android 7.1 Nougat en een 8- en 5-megapixels camera.

Nokia 7

De Nokia 7 wordt naar verwachting morgen ook uitgebracht. Het gaat hierbij om een nieuwe smartphone welke eerder al verscheen in China. De nieuwe variant is waarschijnlijk gericht op andere markten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here